Menu

STARTERS

”KARLJOHAN”. . .11
Kermainen keitto herkkutateista, rapeaksi friteerattu metsäsienisieni-risottokroketti sekä salaatti kotimaisesta omenasta ja saksanpähkinöistä (L)

PUMPKIN & RICOTTA  . . . 11/ 19 (pääruoka)
Uunissa paahdettua myskikurpitsaa, kikhernettä, paistettua mustatorvisientä sekä hunajalla ja rosmariinilla maustettua ricottaa (L, G)

SKAGEN . . . 11
Katkarapuja ”skagen”, kirjolohenmätiä, tuoretta tilliä ja paahdettua saaristolaisleipää (L)

SALMON & AKVAVIT . . . 11
Akvaviitilla aateloitua sokerisuolattua lohta, inkiväärillä maustettua pikkelikurkkua, krassia ja katajanmarjavinegretteä (L, G)

CARPACCIO . . . 13
Ohueksi leikattua kotimaisen härän ulkofilettä, parmesania, pikkelöityjä kantarelleja, vihreää karviaista ja miso-majoa (L, G)

* * *

MAINS

FASAN & SAGE . . . 28
Ruskistetussa voissa paistettua fasaanin rintaa, peruna-gnoccheja, neulapapuja, grillattua päärynää ja madeira sky (L)

FISH OF THE DAY . . . (päivän hinta)
Kuminavoissa paistettua päivän kalaa, kreemiä paahdetusta palsternakasta, fenkolia, rapeaa mustajuurta ja fenkoli-velouté (L, G)

PEPPER STEAK ”KROG 16” . . . 58
Jaloviinalla liekitetty pippuripihvi hirven sisäfileestä, paistettuja mustatorvisieniä, pottuvoita ja kermaista pippurikastiketta (L)

WAGYU BURGER . . . 24
Itse jauhettu, puuhiiligrillattu wagyu-härän 180g pihvi, karamellisoitua sipulia, mature-cheddaria, sieniketsuppia, aiolia, myrttisen suolakurkkua, vihreitä salaatteja, ranch-dippiä ja talon omia rosamunda-ranskalaisia tai rapeaksi friteerattuja perunankuoria (L)

* * *

BLACK ANGUS FROM THE GRILL :

MAMINHA 180g . . . 23 / ENTRECOTE 200g . . . 32

* * *

SIDES

ROSAMUNDA FRIES . . . 5
Talon omia rosamunda-ranskalaisia (L, G)

BROCCOLINI & PROCINI . . . 5
Pannulla paistettuja broccolineja ja herkkutattia (L, G)

POTATO SKINS . . . 5
Friteerattuja perunankuoria (L, G)

GREEN SALAD . . .4
Vihreitä salaatteja ja shamppanjavinegretteä (M, G)

* * *

SAUCES / DIPS

GARLIC & THYME BUTTER . . . 3
Valkosipuli-timjamimaustevoi (L, G)

BEARNAISE . . . 3
Krogin oma bearnaise kastike (L, G)

RED WINE SAUCE . . . 3
Punaviinikastike (L, G)

RANCH DIP . . . 2,5
Hapankerma-ruohosipulidip (L, G)

TRUFFLE MAYO . . . 2,5
Tryffelimajo (M, G)

* * *

DESSERTS

TARTE TATIN . . . 15  (2:lle hengelle)
Klassikko! Lämmin omenapiiras, suolakaramellia ja Krogin omaa vaniljajäätelöä (L)

CLOUDBERRY & WHITE CHOCO . . . 9
Mantelikakkua, vaniljasiirapilla mehustettua lakkaa, valkosuklaamoussea ja lakritsimarenkia (L)

BROWNIE . . . 9
Maitosuklaabrownie, mustaherukkagelé, mascarponemoussea ja vihreää kardemummaa (L)

ICE CREAM / SORBET . . . 5
Krogin oma jäätelö- tai sorbettipallo (L, G)

* * *

CHEFS MENU

”KARLJOHAN”
Kermainen keitto herkkutateista, rapeaksi friteerattu sieni-risottokroketti ja raikas salaatti kotimaisesta omenasta ja saksanpähkinästä (L)

tai

SALMON & AKVAVIT
Akvaviitilla aateloitua sokerisuolattua lohta, inkiväärillä maustettua pikkelikurkkua, krassia ja katajanmarjavinegretteä (L, G)

* * *

FASAN & SAGE
Ruskistetussa voissa paistettua fasaanin rintaa, peruna-gnoccheja, neulapapuja, grillattua päärynää ja madeira sky (L)

tai

FISH OF THE DAY
Kuminavoissa paistettua päivän kalaa, kreemiä paahdetusta palsternakasta, fenkolia, rapeaa mustajuurta ja fenkoli-velouté (L, G)

* * *

CLOUDBERRY & WHITE CHOCO
Vaniljasiirapilla mehustettua lakkaa, valkosuklaamoussea, mantelikakkua ja lakritsimarenkia (L)

tai

BROWNIE
Maitosuklaabrownie, mustaherukkagelé, mascarponemoussea ja vihreää kardemummaa (L)

* * *

Menu . . . 42
Viinipaketti . . . 26