Chef’s menu 8.12.

”KARLJOHAN”
Kermainen keitto herkkutateista, rapeaksi friteerattu sieni-risottokroketti ja raikas salaatti kotimaisesta omenasta ja saksanpähkinästä (L)

tai

SALMON & AKVAVIT
Akvaviitilla aateloitua sokerisuolattua lohta, inkiväärillä maustettua pikkelikurkkua, krassia ja katajanmarjavinegretteä (L, G)

* * *

FASAN & SAGE
Ruskistetussa voissa paistettua fasaanin rintaa, peruna-gnoccheja, neulapapuja, grillattua päärynää ja madeira sky (L)

tai

FISH OF THE DAY
Kuminavoissa paistettua päivän kalaa, kreemiä paahdetusta palsternakasta, fenkolia, rapeaa mustajuurta ja fenkoli-velouté (L, G)

* * *

CLOUDBERRY & WHITE CHOCO
Vaniljasiirapilla mehustettua lakkaa, valkosuklaamoussea, mantelikakkua ja lakritsimarenkia (L)

tai

BROWNIE
Maitosuklaabrownie, mustaherukkagelé, mascarponemoussea ja vihreää kardemummaa (L)

* * *

Menu . . . 42
Viinipaketti . . . 26