Päivämenu

CREAM OF ASPARAGUS
Vaahdotettu keitto tuoreesta valkoisesta parsasta,
rapeaksi paistettua 
osterivinokasta, kevätsipulia
ja paahdettua pinjansiementä

Tai

SALMON & VERBENA
Sokerisuolattua lohta, sitruunaverbena-dressing,
raikas salaatti vihreästä parsasta ja fenkolista
sekä verbenankukkaa

 * * *

MAMINHA
Puuhiiligrillattua black anguksen maminhaa,
ruskistetussa voissa 
paistettuja korvasieniä,  paahdettua villinaattiporkkanaa,
meiramilla maustettua sokerihernekreemiä
ja tummaa portviinikastiketta

 Tai

LAMB ENTRECOTE
24h miedossa lämmössä kypsennettyä karitsan niskaa,
ruskistetussa voissa paistettuja korvasieniä,  paahdettua villinaattiporkkanaa,
meiramilla maustettua sokerihernekreemiä
ja tummaa portviinikastiketta

 Tai

ARCTIC CHAR
Sitruunavoissa paistettua nieriää, jokiravuilla
ja tillillä maustettua spelttiä, paksoyta
sekä chardonnay beurre blanc

Tai

ROMANESCO & CASHEW
Cashew-voilla gratinoitua paahdettua romanescoa,
pinaattia, suppilovahvero-spelttiä, ricottaa
ja oliivi-vinegretteä

Lisäksi tarjolla family style:

GREEN SALAD
Vihreitä salaatteja, versoja, pikkelöityä punasipulia,
kurpitsansiemenmysliä ja sampanjavinegretteä +3€/hlö

PATATAS
Heinäsavustettua varhaisperunaa, suolakrassia
ja villivalkosipuli-aiolia + 3€/hlö

 * * *

RHUBARB & STRAWBERRY
Raparperi-frangipane, vaniljalla maustettua
mascarponemoussea, suolakaramellia
ja mansikkacrumblea

 

MENU 29€/hlö
VIINIPAKETTI 26€/hlö

Arkipäivisin klo 11-14 pöytävarauksilla
Koko seurueelle pyydetään valitsemaan yhtenäinen menu (lukuunottamatta kasvisruokailijoita)
Min.6 hlöä ja varaus 2 arkipäivää aiemmin

Varaukset ja tiedustelut:
ravintola@krog16.fi tai 010 336 1570