RAVINTOLA KROG 16 MODERNI 150m² RAVINTOLASALI LUE LISÄÄ RAVINTOLA KROG 16 HUIPPUTASON KEITTIÖMESTARIN JOHTAMA KEITTIÖ LUE LISÄÄ RAVINTOLA KROG 16 VUOSIEN KOKEMUS ISOISTA YRITYSTAPAHTUMISTA LUE LISÄÄ

Yksityistilaisuus

Tunnelmallinen ja moderni miljöö on varattavissa myyntitakuulla yksityiskäyttöön 20-80 henkilön istuvalle illallisille tai jopa 200 hengen cocktail-tilaisuuksiin.

Sijaintimme Munkkisaaren Telakan kyljessä tuo oman kontrastinsa rujon ympäristön ja herkän annoskauneuden välille. Keittömme tarjoilee taidokkaasti skandinaavisia klassikoita omalla, modernilla tvistillään tuoden lisäksi vivahteita Ranskasta ja Espanjasta. Keittiön sydämenä hohkaavan puuhiiligrillin ympärille on kerääntynyt alansa huippuja, mm. yrittäjä/keittiömestari Markus Nikko on entinen Suomen Kokkimaajoukkueen jäsen.

Ravintolan viihtyisä miljöö tarjoaa erinomaiset puitteet monenlaisten tapahtumien järjestämiselle. Ravintolan koko 500m² koostuu useasta tilasta. Valoisa ravintolasali muuntautuu hetkessä yli 80 henkilön juhlaillalliselle. Tunnelmaa saliin tuo myös uniikki, pyöreä avokeittiö. Ravintolassa on tilava aula, jonka yhteydestä löytyy baari. Ravintolan kaksi kabinettisalia (75m² kumpikin) voidaan yhdistää yhdeksi, upeaksi 150m² tilaksi. Pohjapiirros

Krogin viihtyisä ja näyttävä ravintolasali on varattavissa yksityistilaisuudelle myyntitakuun puitteissa. Omat artistit sekä ohjelmanumerot ovat tervetulleita ja juhlia voidaan aina klo 02 asti. Meillä järjestät onnistuneet ja sujuvat yksityistilaisuudet. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän toiveidenne mukainen tilaisuus!