Yksityistilaisuus

Tunnelmallinen ja moderni miljöö on varattavissa myyntitakuulla yksityiskäyttöön 20-80 henkilön istuvalle illallisille tai jopa 200 hengen cocktail-tilaisuuksiin.

Sijaitsemme Munkkisaaressa Telakan kyljessä, joka tuo oman kontrastinsa rujon ympäristön ja herkän annoskauneuden välille. Keittömme tarjoilee skandinaavisia klassikoita omalla, modernilla tvistillään tuoden lisäksi vivahteita Ranskasta ja Espanjasta. Keittiön sydämenä hohkaavan puuhiiligrillin ympärille on kerääntynyt alansa huippuja, mm. entinen Suomen Kokkimaajoukkueen jäsen.

Ravintolan tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö tarjoaa erinomaiset puitteet monenlaisten tapahtumien järjestämiselle. Ravintola koostuu useasta tilasta. Valoisa ravintolasali muuntautuu hetkessä yli 80 henkilön juhlaillalliselle. Tunnelmaa saliin tuo myös uniikki, pyöreä avokeittiö. Ravintolassa on tilava aula, jonka yhteydestä löytyy baari. Ravintolan kaksi kabinettisalia (75m² kumpikin) voidaan yhdistää yhdeksi, upeaksi 150m² tilaksi.

Krogin viihtyisä ja näyttävä ravintolasali on varattavissa minimissään 20 henkilön yksityistilaisuudelle myyntitakuun puitteissa. Omat artistit sekä ohjelmanumerot ovat tervetulleita ja juhlia voidaan aina klo 02 asti. Meillä järjestät onnistuneet ja sujuvat yksityistilaisuudet. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän toiveidenne mukainen tilaisuus!

Tarjouspyynnöt ja kyselyt: ravintola@krog16.fi

Tarjouspyyntö